Sonax Aktivna Pena / 1L

Sonax Aktivna Pena / 1L

1,900.00 din.

Sonax Aktivna pena u pakovanju od 1 litra predstavlja visokokvalitetan koncentrat namenjen pranju vozila, pružajući snažno sredstvo za čišćenje sa visoko aktivnom penom. Ova moćna formula je dizajnirana kako bi se efikasno nosila s prljavštinom na automobilima i transportnim vozilima, čineći je također idealnim šamponom, sredstvom za uklanjanje insekata i čistačem za točkove.

Sonax Aktivna pena je posebno formulisana bez fosfata, čime pridonosi ekološki odgovornom pristupu čišćenju vozila. Osim toga, nudi prijatan miris koji doprinosi celokupnom iskustvu pranja. Važno je napomenuti da je ova pena pH neutralna, što znači da neće oštetiti hromirane delove vozila, čuvajući integritet i sjaj tih površina.

SKU: 618300 Kategorija:

Opis

Ova koncentrovana formula omogućava visoku ekonomičnost jer je potrebna mala količina za postizanje izvanrednih rezultata. Sa razmerom 1:100 kada se koristi u penomatima, količina od 1 litra je dovoljna za pranje najmanje 50 automobila. To čini Sonax Aktivnu penu ne samo efikasnim sredstvom, već i dugotrajnim resursom za redovno održavanje vozila.

Snažno delovanje i visoko aktivna pena čine ovu formulu odličnim izborom za sve koji žele brzo i efikasno pranje vozila, bez kompromisa po pitanju rezultata. Sonax Aktivna pena predstavlja savremeni pristup čišćenju vozila, kombinujući visoke performanse, ekološku odgovornost i dugotrajnu vrednost u jednom proizvodu

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend