Shine Mate Adapter Za Nosac M14

Shine Mate Adapter Za Nosac M14

1,000.00 din.1,250.00 din.

Shine Mate adapter za nosač M14 nudi neizostavnu fleksibilnost i prilagodljivost za vaše poliranje i brušenje potrebe. Ovaj adapter je dizajniran s preciznošću kako bi se savršeno uklopio u standardne M14 priključke, omogućavajući jednostavno povezivanje različitih alata s M14 priključkom.

Sa opcijom između 40mm i 80mm, ovaj adapter pruža izuzetnu prilagodljivost u odabiru veličine koja najbolje odgovara vašim potrebama. Model od 40mm savršeno odgovara manjim alatima ili područjima gdje je potrebna preciznost, dok model od 80mm nudi veću pokrivenost i učinkovitost na većim površinama.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Napravljen od visokokvalitetnog materijala, Shine Mate adapter za nosač M14 jamči izdržljivost i dugotrajnu upotrebu čak i u zahtjevnim uvjetima rada. Osim toga, ergonomski dizajn osigurava lako rukovanje i stabilno prianjanje na alate, pružajući korisnicima pouzdanost i sigurnost tokom rada.

Ukratko, Shine Mate adapter za nosač M14 (40mm/80mm) je nezamjenjiv dodatak vašoj radionici ili alatu za poliranje i brušenje, pružajući vrhunsku prilagodljivost i performanse koje vaši projekti zahtijevaju. Investirajte u kvalitetu i učinkovitost s ovim pouzdanim adapterom za vaše alate

Dodatne informacije

Nosac

40mm, 80mm

Dodatne informacije

Nosac

40mm, 80mm