Sonax Aditiv Za Benzinske Motore / 250ml

Sonax Aditiv Za Benzinske Motore / 250ml

800.00 din.

Sonax Aditiv za pročišćavanje sistema ubrizgavanja goriva i karburatora predstavlja vrhunsko rešenje za održavanje performansi i čistoće vašeg vozila. Ovaj aditiv je formulisan kako bi efikasno uklonio štetne ostatke iz ubrizgavača goriva i karburatora, pružajući sveobuhvatnu negu celokupnog sistema goriva.

Inovativna formula ovog aditiva čisti injektore, karburatore, ventile, svećice i ceo sistem goriva. Takođe pruža podmazivanje za pumpu, regulator goriva, injektore, štiteći ih od korozije i produžavajući njihov radni vek. Sposobnost preciznog doziranja injekcije, koju omogućava ovaj aditiv, doprinosi optimalnom sagorevanju goriva i smanjenju potrošnje.

SKU: 519100 Kategorija:

Opis

Važno je napomenuti da je Sonax Aditiv bezbedan za sve komponente sistema goriva, uključujući senzore kiseonika i katalizator. Takođe, ne oštećuje plastične i gumene delove, čineći ga sigurnim za sve delove vozila.

Ovaj aditiv se može koristiti sa svim vrstama goriva, što ga čini izuzetno praktičnim rešenjem za održavanje različitih vozila. Sposobnost čišćenja i održavanja sistema ubrizgavanja goriva i karburatora čini Sonax Aditiv neizostavnim partnerom u očuvanju performansi vašeg vozila i smanjenju potrošnje goriva

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend