Aditiv za ulje Sonax

Aditiv za ulje Sonax

880.00 din.

Sonax Aditiv za održavanje viskoziteta ulja je vrhunski proizvod koji je formulisan sa nizom prednosti za optimalno funkcionisanje motora. Ovaj aditiv ima za cilj smanjenje trenja i abrazije u sistemu motora, pružajući ključnu zaštitu i poboljšanje performansi.

Njegova visokoperformansna formula protiv korozije stvara izuzetno otporan film za podmazivanje na svim rubovima i kliznim površinama motora. Ovo održava viskoznost ulja na stabilnom nivou i održava pritisak ulja, čak i pri visokim temperaturama, obezbeđujući optimalne uslove za rad motora.

SKU: 516100 Kategorija:

Opis

Primarni cilj Sonax Aditiva za održavanje viskoziteta ulja je smanjenje habanja i povećanje glatkosti motora. Ovaj aditiv značajno smanjuje potrošnju ulja i goriva, čime se doprinosi efikasnijem radu motora i produžava vek trajanja motora.

Pogodan je za benzinske i dizel motore, čineći ga univerzalnim rešenjem za različite tipove vozila. Sa Sonax Aditivom za održavanje viskoziteta ulja, vaš motor dobija dodatnu zaštitu i očuvanje, uz istovremeno poboljšanje performansi i smanjenje potrošnje resursa

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend