Grass Aktivna pena za perionicu automobila

Grass Aktivna pena za perionicu automobila

14,660.00 din.

Grass Aktivna pena je idealno rešenje za efikasno čišćenje vaših vozila bez napora. Naša koncentrovana formula omogućava brzo i temeljno uklanjanje prašine, prljavštine, ulja, kao i tragova insekata sa površine vaših vozila.

Ključna svojstva:

  1. Bogata izdržljiva pena: Grass Aktivna pena stvara obilnu, postojanu penu koja omogućava dubinsko čišćenje vaših vozila.
  2. Bezbedno za različite površine: Ne morate brinuti o oštećenjima na vašim aluminijumskim, niklovanim ili drugim premazima od ne-ferozne legure. Naš proizvod je pažljivo formulisan kako bi očuvao integritet ovih površina.
  3. Antikorozivni aditivi: Grass Aktivna pena sadrži posebne antikorozivne aditive koji pomažu u zaštiti vašeg vozila od rđe i korozije, produžavajući njegovu životnu dob.

Zaboravite na mukotrpan proces pranja vozila – uz Grass Aktivnu penu, čišćenje će postati brzo, efikasno i bezbedno za vaše vozilo. Osvežite izgled vašeg vozila i održavajte ga u vrhunskom stanju uz Grass!

.

SKU: 450300 Kategorije: ,

Opis

active self top small

Način primene: Za jedan automobil potrošnja razređenog sredstva 40 – 80 g (1-2 %).

  1. Pre primene, prvo razrediti sredstvo sa vodom u odnosu 4-6 g/l za generator pene (25, 50, 100 l), ili 60-100 za penomat (1l) u zavisnosti od nivoa zaprljanosti.
  2. Oprati gornji sloj prljavštine, sa površine automobile, zatim naneti rastvor od dna ka vrhu, da bi se izbegle pruge.
  3. Sačekati 1-3 minuta, izbegavati sušenje!
  4. Isprati temeljno sa vodom pod visokim pritiskom sa male udaljenosti (15-20 cm) od dna ka vrhu

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend