Alta Foam Rucni Penomat

Alta Foam Rucni Penomat

2,500.00 din.5,500.00 din.

Alta ručni penomat je praktična pumpa namenjena stvaranju snežne pene, prilagođena kako za profesionalnu upotrebu tako i za čišćenje u domaćinstvu ili bilo kojoj drugoj situaciji gde je potrebno efikasno otopiti i/ili odmastiti prljavštinu. Ovaj uređaj poseduje niz karakteristika koje ga čine pouzdanim i funkcionalnim u različitim situacijama.

Ventil za dugotrajno održavanje pritiska omogućava stabilan i kontinuiran rad, dok se vazduh ručno napumpava kako bi se postigao optimalan pritisak. Čelična šipka i sigurnosna poluga čine uređaj izdržljivim i bezbednim za upotrebu. Opruge od nerđajućeg čelika AISI 316 dodatno povećavaju trajnost i otpornost na koroziju.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Mlaz snežne pene omogućava efikasno nanošenje pene na površinu, dok set od 3 mlaznice za formiranje pene omogućava prilagođavanje intenziteta pene prema potrebama. Zahvaljujući FPM – VITON ® zaptivkama, uređaj omogućava precizno podešavanje intenziteta pene i dugotrajnu efikasnost.

Nakon svake upotrebe, preporučuje se ispiranje prskalice za penu dovoljnom količinom čiste vode, čime se održava optimalna funkcionalnost uređaja i produžava mu životni vek. Alta ručni penomat predstavlja pouzdanog partnera u čišćenju, pružajući efikasnost i praktičnost u svakodnevnim zadacima čišćenja

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije