Liqui Moly Sampon Sa Voskom / 1L

Liqui Moly Sampon Sa Voskom / 1L

1,300.00 din.

Liqui Moly Sampon Sa Voskom je vrhunski proizvod dizajniran za brzo i jednostavno održavanje vašeg vozila, pružajući izuzetne rezultate uz visok nivo zaštite. Snažno se preporučuje protresti proizvod pre upotrebe kako bi se osigurala optimalna efikasnost.

Prilikom pripreme rastvora, preporučuje se mešanje sa vodom u odnosu 30 ml (približno 2 kapice) na 10 litara vode. Ovaj ravnomeran odnos omogućuje lako nanošenje i raspoređivanje šampona sunđerom na površini vozila.

SKU: 1542 Kategorija:

Opis

Nakon nanošenja, temeljno isperite vodom i obrišite površinu, ostavljajući automobil čistim i blistavim. Sampon sa voskom ne samo da efikasno uklanja nečistoću, već i pruža dodatnu zaštitu boje zahvaljujući posebno odabranom vosku u sastavu proizvoda.

Ovaj sampon ne ostavlja beli talog (kamenac) i olakšava proces pranja, čineći ga nežnim i za ruke. Redovna primena ovog proizvoda obezbeđuje optimalne rezultate i dugotrajnu zaštitu, čime se očuva vrhunski sjaj vašeg vozila. Osim toga, Sampon Sa Voskom štiti boju od starenja i drugih agresivnih delovanja, čineći ga pogodnim za sve bojene površine na vašem vozilu. Uživajte u sjajnom izgledu i dugovečnosti uz Liqui Moly Sampon Sa Voskom.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend