K2 Felix Sredstvo Za Ciscenje Felni / 750ml

K2 Felix Sredstvo Za Ciscenje Felni / 750ml

500.00 din.

K2 Felix sredstvo za čišćenje felni 750ml je moćan saveznik u održavanju vaših felni i ratkapni u besprekornom stanju. S ovom praktičnom bocom zapremine 750ml, vaše felne će zasijati kao nikada pre.

Ovo efikasno sredstvo nudi potpuno uklanjanje i najupornijih i najdubljih ostataka prljavštine sa vaših felni i ratkapni. Bez obzira koliko su zaprljane, K2 Felix će se izboriti s njima.

Što ga izdvaja od drugih proizvoda jeste prisustvo inhibitora oksidacije u formuli. To znači da je sredstvo sigurno za korišćenje, čak i na aluminijumskim felnama, jer neće oštetiti njihovu površinu. Takođe je sigurno za gume, tako da možete biti mirni dok čistite.

Nakon upotrebe, K2 Felix ostavlja jedinstveni zaštitni sloj na površini felni i ratkapni. Ovaj sloj privremeno štiti od korozije, čime produžava životni vek vaših felni. Osim toga, olakšava buduće čišćenje, što znači da će održavanje vaših felni biti brže i jednostavnije.

SKU: 3238922 Kategorija:

Opis

Kako koristiti K2 Felix:

  1. Prskajte sredstvo ravnomerno po površini felne ili ratkapne.
  2. Ostavite da deluje nekoliko minuta kako bi se odvajala prljavština.
  3. Koristite četku ili krpu da temeljno očistite površinu.
  4. Isperite vodom kako biste uklonili preostalo sredstvo i prljavštinu.
  5. Uživajte u sjajnim i čistim felnama i ratkapnama!

K2 Felix sredstvo za čišćenje felni 750ml je neprocenjivo sredstvo za održavanje izgleda vaših automobilskih felni i ratkapni, pružajući im dugotrajnu zaštitu i čistu sjajnu površinu.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend