Sonax – Čistač klima-uređaja u automobilu 100ml

Sonax – Čistač klima-uređaja u automobilu 100ml

750.00 din.

Sonax, renomirani brend auto kozmetike iz Nemačke, donosi vam vrhunsku paletu proizvoda za održavanje i unapređenje vašeg ljubimca na četiri točka. Oslonite se na kvalitet i pouzdanost koji su postali sinonim za Sonax.

Šta Sonax nudi:

  1. Poliranje na Vrhunskom Nivou: Naši proizvodi za poliranje donose ne samo sjaj, već i zaštitu za vašu lakiranu površinu. Vaša vozila će zablistati i privući pažnju gde god da se pojave.
  2. Revolucionarna Keramika: Sonax keramički premazi čine vaše vozilo otpornim na ogrebotine, hemikalije i vremenske uslove. Produžite vek trajanja lakiranja i očuvajte vrednost vašeg vozila.
  3. Sprejevi za Sve Potrebe: Naša široka paleta sprejeva će zadovoljiti sve vaše potrebe, bilo da je u pitanju čišćenje stakala, guma, ili unutrašnjosti vozila.
  4. Kvalitetne Krpe: Bez obzira da li vam je potrebna krpa za brisanje, poliranje ili čišćenje, Sonax nudi krpe koje su mekane, izdržljive i ne ostavljaju tragove.

Vaša vozila su deo vaše svakodnevice i izvor ponosa, zato im pružite negu koju zaslužuju. Sa Sonaxom, svaki trenutak proveden u brizi o vašem automobilu će biti zadovoljstvo. Birajte Sonax, birajte kvalitet i ljubav prema vašem vozilu.

Opis

Klima u automobilu je potreba, ne luksuz.
Redovno proveravajte stanje vašeg klima uređaja.
Tokom rada klima uređaja u isparivaču se stvara vlaga koja pogoduje razvoju bakterije i raznih mikroorganizama štetnih po zdravlje.
Pre svake sezone izvršite dezinfekciju klima uređaja.To možete uraditi sami uz pomoć SONAX čistač klima- uređaja u automobilu koji olakšava i lako dezinfikuje ventilacione sisteme i isparivače, eliminiše neprijatne mirise.
Njegov osvežavajući miris stvara prijatnu atmosferu u automobilu, posebno jednostavna i brza primena bez napora. Automobili se mogu koristiti nakon 15 minuta.
Koristite dezinfekciona sredstva bezbedno i uvek pročitajte oznaku i informacije o proizvodu.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend