Sonax Cistac Klime U Automobilu / 100ml

Sonax Cistac Klime U Automobilu / 100ml

850.00 din.

Sonax Čistač klima-uređaja u automobilu, sa svojom praktičnom zapreminom od 100ml, predstavlja ključni proizvod u održavanju zdravlja i svežine unutrašnjosti vašeg vozila. U svetu gde klima-uređaji postaju neophodnost, redovno proveravanje i održavanje stanja klima sistema postaje esencijalno, a Sonax je tu da vam olakša ovaj proces.

Tokom rada klima uređaja, u isparivaču se stvara vlaga koja stvara idealne uslove za razvoj bakterija i mikroorganizama koji mogu biti štetni po zdravlje. Sonax Čistač klima-uređaja pruža efikasno rešenje za ovaj problem. Pre svake sezone ili po potrebi, dezinfikujte svoj klima sistem uz pomoć ovog proizvoda, eliminišući ne samo bakterije već i neprijatne mirise koje mogu nastati kao posledica tog procesa.

Opis

Jednostavna i brza primena ovog čistača čini proces dezinfekcije klima-uređaja lako dostupnim svima. Samo nekoliko koraka, a vaš automobil će biti oslobođen bakterija i neprijatnih mirisa, stvarajući svežu i zdravu atmosferu u unutrašnjosti.

Osvežavajući miris Sonax Čistača dodatno doprinosi pozitivnom iskustvu vožnje, pružajući prijatnu atmosferu u vozilu. Važno je napomenuti da je primena ovog čistača jednostavna, bez napora, i automobil se može koristiti već nakon 15 minuta od tretmana.

Kao dodatna preporuka, uvek je važno koristiti dezinfekciona sredstva sigurno, pridržavajući se uputstava i informacija o proizvodu. Sonax, sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji sredstava za održavanje vozila, obezbeđuje proizvode koji nisu samo efikasni, već i sigurni za upotrebu.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend