Liqui Moly Sredstvo Za Ciscenje Plasticnih i Pamucnih Sklopnih Krovova / 500ml

Liqui Moly Sredstvo Za Ciscenje Plasticnih i Pamucnih Sklopnih Krovova / 500ml

1,500.00 din.

Liqui Moly Sredstvo Za Čišćenje Plastičnih i Platnenih Sklopnih Krovova, zapravo je revolucionarni alat u održavanju vašeg vozila, pružajući ne samo blago i temeljno čišćenje, već i specijalizovano rešenje za platnene (sklopive) krovove. Ovo sredstvo omogućava da vaš krov izgleda kao nov, bez obzira na uslove u kojima vozilo operišete.

Namena ovog preparata je jasna – može se bezbedno koristiti na svim platnenim (sklopivim) krovovima. Snažno se preporučuje za najbolje rezultate prilikom pranja automobila, a njegova sposobnost da čisti blago i temeljno obezbeđuje optimalnu pripremu za očuvanje i dugovečnost sklopivih krovova.

SKU: 1593 Kategorija:

Opis

Ono što ovaj proizvod čini izuzetnim je njegova nereaktivnost sa bojom. Bez obzira na nijansu ili materijal od koga je napravljen krov, Liqui Moly Sredstvo Za Čišćenje garantuje da neće izazvati promene u boji ili strukturi materijala. Ovo je ključno za održavanje izgleda vašeg vozila, čineći ga pogodnim za dugotrajnu upotrebu.

Upotreba ovog preparata je jednostavna. Naprskajte Convertible Soft Top Cleaner tanko i ravnomerno na površine koje se čiste, a zatim laganim pritiskom istrljajte površinu sunđerom ili četkom. Nakon toga, koristite čistu vodu za ispiranje rastvorene prljavštine i preostalog sredstva. Važno je napomenuti da ne treba koristiti proizvode za negu automobila na direktnom suncu ili na zagrejanim površinama.

Ako se pravilno koristi, ovaj proizvod neće napasti plastiku, gumu, boju, tekstil, staklo ili metal. Liqui Moly Sredstvo Za Čišćenje Plastičnih i Platnenih Sklopnih Krovova postaje nezaobilazni partner u održavanju i čišćenju vašeg vozila, obezbeđujući vrhunske rezultate bez kompromisa.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend