Liqui Moly Aditiv Za Cišćenje Dizni / 500ml

Liqui Moly Aditiv Za Cišćenje Dizni / 500ml

1,650.00 din.

Liqui Moly Aditiv za Čišćenje Dizni je napredni proizvod dizajniran za efikasno uklanjanje naslaga na diznama i cilindrima, pružajući optimalno sagorevanje i poboljšavajući performanse dizel motora. Ovaj aditiv nije samo reaktivno sredstvo za otklanjanje problema, već se takođe preporučuje i za preventivno održavanje, čime se produžava vek trajanja motora.

Liqui Moly Aditiv Za Čišćenje Dizni je savršeno rešenje za održavanje i poboljšanje performansi dizel motora, pružajući čist sistem goriva i optimalno sagorevanje.

SKU: 20809 Kategorija:

Opis

Ključne Prednosti:

  1. Uklanja Naslage Efikasno: Formulisan sa snažnim sredstvima za čišćenje, aditiv efikasno odstranjuje naslage na diznama i cilindrima, čime se smanjuju problemi u radu motora.
  2. Preventivno Održavanje: Preporučuje se za redovnu preventivnu upotrebu, doprinoseći čišćenju celog sistema goriva i štiteći od korozije, što produžava radni vek motora.
  3. Optimalno Sagorevanje: Omogućava optimalno sagorevanje goriva, povećavajući ekonomičnost i radnu sposobnost motora, posebno u uslovima pali-gasi.
  4. Jednostavna Upotreba: Aditiv se lako dodaje u dizel gorivo prema inspekcijskim intervalima, čineći ga praktičnim za redovnu primenu.

Uputstvo za Upotrebu:

  • Preventivna Upotreba: Dodajte aditiv u dizel gorivo u skladu sa inspekcijskim intervalima kako biste očuvali čistoću sistema goriva.
  • Korektivna Upotreba: Koristite aditiv za otklanjanje problema neujednačenog praznog hoda. Količina za preventivnu i korektivnu primenu je 500ml.
  • Proces Čišćenja: Detaljna uputstva za upotrebu prilikom čišćenja sistema goriva i dizni pružaju maksimalnu efikasnost aditiva.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend