Falcon Sredstvo Za Ciscenje Tapacirunga / 750ml

Falcon Sredstvo Za Ciscenje Tapacirunga / 750ml

700.00 din.

Falcon Čistač Tapacirunga 750ml predstavlja vrhunski proizvod dizajniran posebno za čišćenje tapaciranog nameštaja unutar automobila. Sa svojom aktivnom penastom formulom, ovaj čistač ne samo da efikasno uklanja nečistoće s tapaciranja, već i obnavlja i očuvava boje, pružajući tapacirungu svežinu i sjaj.

Jedna od ključnih karakteristika ovog proizvoda je sposobnost neutralizacije neprijatnih mirisa, ostavljajući za sobom prostor tapaciranja koji je ne samo čist, već i osvežen. Aktivna penasta formula deluje dubinski, omogućavajući temeljno čišćenje i uklanjanje mrlja, dok istovremeno revitalizuje i štiti materijal od oštećenja.

SKU: fal004 Kategorija:

Opis

Falcon Čistač Tapacirunga 750ml ne samo da pruža vizuelni sjaj tapacirungu već i doprinosi očuvanju dugotrajnosti materijala. Ovaj proizvod ostavlja iza sebe prijatan miris, stvarajući ugodno vozačko okruženje koje traje i nakon završetka čišćenja. Uz Falcon Čistač Tapacirunga 750ml, unutrašnjost vašeg automobila će zablistati u punom sjaju, pružajući vam užitak i udobnost tokom vožnje

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin

Dodatne informacije

Brend