Grass Clean Glass – Sredstvo Za Ciscenje Stakla / 600ml

Grass Clean Glass – Sredstvo Za Ciscenje Stakla / 600ml

600.00 din.

Grass Clean Glass – Sredstvo Za Pranje Stakla / 600ml predstavlja univerzalno rešenje za besprekorno čišćenje staklenih površina, ogledala, plastike, hroma, keramičkih pločica i nameštaja. Sa svojom svestranom formulacijom, ovo sredstvo pruža visokokvalitetno čišćenje i sjaj, čineći ga nezamenjivim dodatkom za održavanje čistoće u različitim okruženjima.

Clean Glass je posebno dizajniran kako bi pružio efikasno čišćenje staklenih površina, uklanjajući nečistoće, tragove prstiju i ostatke bez ostavljanja mrlja ili rezidua. Osim stakla, ovo sredstvo takođe delotvorno čisti ogledala, plastiku, hrom, keramičke pločice i nameštaj.

 

SKU: 125552 Kategorija:

Opis

S jednostavnom primenom, Clean Glass je idealno za korišćenje kako u domaćinstvu, tako i u kancelariji. Može se koristiti za čišćenje nameštaja, brisanje monitora, prozora, ogledala i drugih staklenih površina. Formula ovog sredstva osigurava brzo sušenje, eliminirajući potrebu za trljanjem i ostavljajući za sobom besprekoran sjaj.

Grass Clean Glass pruža sveobuhvatnu negu i čišćenje, ostavljajući prostorije s jasnim, blistavim površinama. Sposobnost ovog sredstva da se nosi s različitim materijalima čini ga savršenim saveznikom u održavanju čistoće i sjaja u svakom prostoru

Dodatne informacije

Brend

Dodatne informacije

Brend