Helpix Koncentrat Za Ciscenje Stakla / 100ml

Helpix Koncentrat Za Ciscenje Stakla / 100ml

200.00 din.

Helpix Sredstvo Za Čišćenje Stakla Koncentrat je esencijalni partner za održavanje optimalne vidljivosti prozora i vetrobranskog stakla vašeg automobila. Sa svojom naprednom i efikasnom formulom, ovaj kozmetički proizvod za automobile ističe se po sposobnosti da ukloni ostatke insekata i druge nečistoće, pružajući vam iskustvo vožnje bez prepreka.

Duboko i efikasno čišćenje: Formula 1:66 pruža koncentrisanu moć čišćenja, eliminirajući ostatke insekata i tvrdokornu prljavštinu, garantujući besprekornu vidljivost

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Lako se razblažava: Koncentrat se može razblažiti u odnosu 1:66, nudeći ekonomično i efikasno rešenje za dugotrajno čišćenje. Ova karakteristika omogućava da jedna bočica ovog koncentrata obezbedi veliku količinu čistih prozora i vetrobrana, pružajući trajne rezultate.

Poboljšana vidljivost: Rešenje Glass Cleaner Ocean ostavlja prozore i vetrobransko staklo besprekornim, osiguravajući optimalnu i sigurnu vidljivost tokom vožnje.

Dostupne arome: Uz različite dostupne arome poput Okeanska Bura, Guma za Žvakanje i Dinja, ovo sredstvo ne samo da čisti, već i osvežava unutrašnjost vašeg vozila, čineći svaku vožnju prijatnijom i udobnijom. Uz Helpix Sredstvo Za Čišćenje Stakla Koncentrat, vaš automobil će uvek sijati čistoćom i svežinom

Dodatne informacije

Miris

Melon, Bubble Gum, Ocean Breeze

Brend

Dodatne informacije

Miris

Melon, Bubble Gum, Ocean Breeze

Brend