Helpix Sredstvo Za Ciscenje Tekstila / 500ml

Helpix Sredstvo Za Ciscenje Tekstila / 500ml

430.00 din.

Helpix Professional Dry Cleaner je vrhunski proizvod za čišćenje tekstilnih površina, spreman za upotrebu i zasnovan na mešavini visoko efikasnih surfaktanata. Ovaj proizvod je bezbedan za tekstilna vlakna, punila i srodne tekstilne materijale koji se koriste za unutrašnju dekoraciju automobila, kao i za upotrebu u domaćinstvu, pod uslovom da su materijali vodootporni. Sa Helpix sredstvom za čišćenje tekstila, vaši automobili i dom će uvek biti besprekorno čisti.

Proizvod brzo i efikasno uklanja mrlje od znoja, prašine, lakih naftnih derivata, sveže mrlje od masti, mrlje od krvi i gotovo sve mrlje rastvorljive u vodi sa presvlake i tepiha od poliesterskih i polipropilenskih vlakana. Njegova visoka efikasnost u uklanjanju različitih vrsta prljavštine čini ga idealnim rešenjem za održavanje čistoće tekstilnih površina u vašem vozilu i domu

Opis

Način primene:

  1. Sakupite prašinu i ostatke usisivačem.
  2. Ravnomerno prskajte sredstvo za čišćenje na prljavu površinu pomoću raspršivača, zatim tretirajte površinu mekom četkom, stvarajući penu sa proizvodom.
  3. Sačekajte nekoliko minuta, ali ne dozvolite da se čistač osuši.
  4. Obrišite površinu vlažnom krpom od mikrovlakana, uklanjajući deo vlažne prljavštine. Isperite krpu u čistoj vodi ako je potrebno.
  5. Obrišite površinu suvom krpom od mikrovlakana koja efikasno upija vlagu.
  6. Za uklanjanje najveće količine prljavštine i viška vlage, koristite usisivač za mokro usisavanje.

Sa Helpix Professional Dry Cleaner sredstvom za čišćenje tekstila, vaše tekstilne površine će biti osvežene, čiste i bez neprijatnih mirisa, pružajući vam dugotrajan osećaj svežine i čistoće

Dodatne informacije

Brend

Dodatne informacije

Brend