SmartBee Mikrofiber Krpa Za Ciscenje / 50×70cm 380GSM

SmartBee Mikrofiber Krpa Za Ciscenje / 50×70cm 380GSM

1,000.00 din.

SmartBee Mikrofiberske Krpe su neizostavan alat za svakog vlasnika automobila koji vrednuje brzinu, efikasnost i besprekornu čistoću. Ove krpe su posebno dizajnirane za održavanje vašeg vozila, pružajući izuzetnu moć upijanja i brisanja u jednom potezu. Bez obzira na površinu ili zadatke, SmartBee Mikrofiberske Krpe su savršen izbor, jer dolaze u različitim veličinama i debljinama, a takođe su prilagođene pranju u mašini na temperaturama do 30 stepeni. Saznajte više o ovim izvanrednim krpicama i kako će vam olakšati čišćenje automobila.

Ovi multifunkcionalni mikrofiberski junaci će postati vaš verni saveznik u održavanju čistoće vašeg automobila. Bez obzira da li obavljate brzi detaljni pregled, sušenje nakon pranja ili čišćenje unutrašnjosti, SmartBee Mikrofiberske Krpe će vam omogućiti da postignete profesionalne rezultate kod kuće. Njihova izvanredna moć upijanja i nežnost prema površinama čine ih pravim izborom za sve vozače koji cene svog ljubimca na četiri točka.

SKU: BA365 Kategorija:

Opis

Ključne prednosti:

  1. Izvanredna Moć Upijanja: SmartBee Mikrofiberske Krpe su napravljene od visokokvalitetnih mikrovlakana koja imaju izuzetnu sposobnost upijanja vode i drugih tečnosti. Ovo znači da ćete lako i brzo moći da osušite vozilo ili uklonite mrlje i prljavštinu.
  2. Suci Vozila u Jednom Potezu: Zahvaljujući njihovoj superiornoj moći upijanja, ove krpe će vam omogućiti da osušite ili obrišete automobil u samo jednom potezu. To štedi vaše vreme i trud, čineći čišćenje efikasnijim.
  3. Različite Veličine i Debljine: SmartBee nudi izbor različitih veličina i debljina ovih krpa, što ih čini prilagodljivim za različite zadatke. Od brisanja farova do sušenja karoserije, imaćete pravu krpu za svaku potrebu.
  4. Pogodne za Karoseriju i Enterijer: Ove krpe su višenamenske i mogu se koristiti kako za spoljašnje površine vozila, tako i za unutrašnjost. Bez obzira da li čistite stakla, plastiku, kožu ili tkanine, SmartBee Mikrofiberske Krpe će vam obezbediti besprekorne rezultate.
  5. Lako Održavanje: SmartBee Mikrofiberske Krpe mogu se prati u veš mašini na temperaturama do 30 stepeni, čime se olakšava održavanje i čuvanje njihove performanse tokom dužeg vremenskog perioda.
  6. Bez Tragova i Dlačica: Nema ničeg goreg od krpa koje ostavljaju tragove ili dlačice na površini vašeg vozila. SmartBee krpe su dizajnirane tako da ovo neće biti problem – ostaviće samo čistu i besprekornu površinu.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Uvoznik i distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Turska

Dodatne informacije

Brend