K2 Venox Mleko Za Poliranje / 140g

K2 Venox Mleko Za Poliranje / 140g

900.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

SKU: k2-venox Kategorija:

Opis

K2 Venox je proizvod za poliranje automobilske površine koji se isporučuje u zapremini od 140 grama. Evo detaljnijeg opisa ovog proizvoda:

  • Glatka i sjajna površina bez ogrebotina: K2 Venox je dizajniran da stvori glatku i sjajnu površinu na vašem automobilu, bez vidljivih ogrebotina. To znači da će vaše vozilo izgledati besprekorno i privlačiti poglede.
  • Vraća originalni sjaj i oštrinu boje: Ovaj proizvod ima sposobnost da vrati originalni sjaj i oštrinu boje vašeg automobila. To znači da će boja izgledati svetlije i privlačnije, čineći vaš automobil istaknutim među drugim vozilima.
  • Tragovi ogrebotina se trajno uklanjaju: K2 Venox ne samo da privremeno prikriva ogrebotine, već ih trajno uklanja. Ovo znači da čak i nakon višestrukog pranja vašeg vozila, ogrebotine se neće ponovo pojaviti.
  • Uz mleko se dobija i sunđer za poliranje: Ovaj proizvod dolazi sa sunđerom za poliranje kako bi olakšao postupak primene. Sunđer je koristan alat za ravnomerno raspoređivanje proizvoda i postizanje željenih rezultata.

K2 Venox je efikasan proizvod za održavanje izgleda vašeg automobila, pružajući trajnu zaštitu od ogrebotina i vraćajući mu njegovu prvobitnu sjajnu boju. Ovaj proizvod će vam pomoći da vaš automobil bude uvek u besprekornom stanju i istaknut među ostalim vozilima na putu.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend