Turtle ZipWax – Sampon Sa Voskom / 1L

Turtle ZipWax – Sampon Sa Voskom / 1L

750.00 din.

Turtle Wax Zip Wax predstavlja vrhunski super koncentrirani šampon sa voskom, pružajući sjaj bez mrlja nakon svake upotrebe. Ovaj proizvod je najpopularnije sredstvo za pranje automobila i voskiranje, kombinirajući jedinstvenu formulu za dubinsko čišćenje i sjaj u jednom koraku sa voskom, ostavljajući površine automobila besprijekorno sjajne bez tragova.

Turtle Wax Zip Wax je izuzetno praktičan i ekonomičan, budući da je super koncentriran – dovoljan je samo jedan čep za postizanje fantastičnih rezultata. Ovaj proizvod pruža sjajne površine bez mrlja nakon svake primjene, čineći održavanje vašeg vozila jednostavnim i efikasnim.

SKU: 52820 Kategorija:

Opis

Kornjačini savjeti nude korisne smjernice kako postići najbolje rezultate. Preporučuje se izbjegavanje direktnog izlaganja proizvoda sunčevoj svjetlosti ili vrućim površinama. Također, važno je ispirati vozilo odmah nakon čišćenja ako je potrebno, s posebnim naglaskom na početku pranja od krova prema dolje kako bi se donji dio vozila duže održavao natopljenim sredstvom.

Uputstvo za upotrebu je jednostavno: prvo pokvasite automobil kako bi se nečistoće omekšale, zatim dodajte jedan čep proizvoda u praznu i čistu kofu, napunite je vodom i nanesite proizvod pomoću spužve ili rukavice za pranje. Nakon toga, isperite vozilo s dovoljno vode, a višak vode možete pokupiti peškirom ili jelenskom krpom kako biste postigli besprijekoran izgled.

Pakovanje je dostupno u praktičnim veličinama od 500 ml i 2,5 litara, pružajući vam izbor koji odgovara vašim potrebama i omogućava dugotrajno održavanje sjaja vašeg vozila.

Dodatne informacije

Brend

Video

YouTube video

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend