Liqui Moly Aditiv Za Zaptivanje Hladnjaka / 150ml

Liqui Moly Aditiv Za Zaptivanje Hladnjaka / 150ml

950.00 din.

Liqui Moly Kuhler Dichter predstavlja inovativni aditiv koji hermetički zatvara manja propuštanja hladnjaka, pružajući brzo i potpuno rešenje za probleme uzrokovane sitnim pukotinama, poroznošću ili manjim oštećenjima u rashladnim sistemima vozila. Sa svojim specifičnim svojstvima, ovaj aditiv čuva integritet rashladnog sistema i prostora izgaranja od potencijalnih oštećenja koja mogu proisteći iz kontakta s tečnošću za hlađenje.

SKU: 20806 Kategorija:

Opis

Ključne Karakteristike:

  • Hermetičko Zatvaranje Propuštanja: Kuhler Dichter efikasno hermetički zatvara manja propuštanja u hladnjaku, obezbeđujući nepropusnost sistema i sprečavajući gubitak rashladne tečnosti.
  • Zaštita Prostora Izgaranja: Ovaj aditiv deluje kao zaštita prostora izgaranja od oštećenja koja može izazvati tečnost za hlađenje, čime se produžava radni vek motora.
  • Kompatibilnost s Rashladnim Sastavima: Odgovara rashladnim sastavima sa običnom vodom i antifrizom, pružajući univerzalnu primenu za različite tipove rashladnih sistema.
  • Bez Nagrizanja Aluminijuma i Plastike: Zahvaljujući posebnim aditivima, Kuhler Dichter ne nagriza aluminijumske niti i plastične hladnjake, čime se čuva integritet materijala rashladnog sistema.
  • Široka Primena: Koristi se za zaptivanje malih naprslina i zazora u rashladnim sistemima putničkih motornih vozila, komercijalnih vozila, autobusa, dvotočkaša i hlađenja sistema sa filterima.

Uputstvo za Upotrebu:

  1. Promućkati Bocu: Pre upotrebe, dobro promućkati bocu kako bi se osigurala homogena smeša aditiva.
  2. Pokretanje Sistema Grejanja: Aktivirajte sistem grejanja vozila kako bi se postigla optimalna temperatura motora.
  3. Dodavanje u Rashladnu Tečnost: Dodajte sadržaj bocu u rashladnu tečnost dok motor radi na radnoj temperaturi. Neka motor nastavi rad još 10 minuta ili duže, u zavisnosti od stepena zaprljanosti.

Doziranje:

  • Sadržaj jedne boce (dovoljna za 10 litara rashladne tečnosti) obezbeđuje efikasno zaptivanje i održava sigurnost rashladnog sistema.

Liqui Moly Kuhler Dichter je pouzdano rešenje za održavanje optimalne efikasnosti rashladnog sistema, pružajući dugotrajnu zaštitu od propuštanja i oštećenja.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend