Kwazar Mercury 360 / 1L

Kwazar Mercury 360 / 1L

1,200.00 din.

Kwazar MERCURY SUPER 360° PRO+ predstavlja vrhunsku liniju malih profesionalnih sprej boca namenjenih pranju i čišćenju, a dostupnih u praktičnim veličinama od 0.5L i 1L, kao i u četiri elegantne boje. Ove boce su dizajnirane da zadovolje zahteve različitih poslova čišćenja, pružajući visok nivo efikasnosti i praktičnosti.

Jedna od ključnih karakteristika ovih boca je revolucionarni 360° System, koji omogućava prskanje tečnosti u svim mogućim položajima bez prekida. Bez obzira na to kako okrenete bocu, sprej će ravnomerno rasprskati sredstvo za čišćenje, obezbeđujući dosledne rezultate i olakšavajući rad u svim situacijama.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Boca je opremljena fino podesivim mlaznicama koje omogućavaju korisnicima da precizno podešavaju jačinu i širinu mlaza prema svojim potrebama. Ova prilagodljivost čini ovu liniju boca izuzetno praktičnom u različitim situacijama čišćenja, bilo da se radi o manjim ili većim površinama.

Kada je reč o praktičnosti, Kwazar MERCURY SUPER 360° PRO+ se ističe i po svojoj laganoj težini. Boca zapremine 0.5L teži svega 0.14 Kg, dok je boca zapremine 1L nešto teža sa 0.18 Kg. Ova lagana konstrukcija omogućava korisnicima da lako manevrišu bocom tokom čišćenja, čineći rad udobnim i manje zamornim.

Uz svoj sofisticiran dizajn, praktične karakteristike i visok nivo efikasnosti, Kwazar MERCURY SUPER 360° PRO+ je neprikosnoveno rešenje za sve profesionalne potrebe čišćenja. Bez obzira na vrstu zadatka, ove boce će pružiti izuzetne rezultate, čineći čišćenje efikasnijim i jednostavnijim nego ikada pre.

Dodatne informacije

Mercury

Plava, Crvena, Zuta, Zelena

Dodatne informacije

Mercury

Plava, Crvena, Zuta, Zelena