Kwazar Mercury HD Alkaline / 1L

Kwazar Mercury HD Alkaline / 1L

950.00 din.

Kwazar Orion Alkaline Foamer – Orion Super Foamer HD Alka Line je napredna prskalica posebno konstruisana za nanošenje sredstava za penjenje, pružajući brzo, precizno i efikasno pokrivanje površina penom. Ova moćna prskalica je optimalna za upotrebu u autopraonicama, auto servisima i svim uslugama čišćenja gde je potrebno visokokvalitetno penjenje.

U paketu dolazi sa 3 umetka za penušanje, prilagođena za tekuću, srednje gustu i gustu penu, pružajući korisnicima fleksibilnost u izboru i prilagođavanju prema specifičnim zahtevima.

SKU: WTM0138 Kategorija:

Opis

Ono što Kwazar čini posebnim je ne samo visok kvalitet njihovih proizvoda, već i pristupačnost koja omogućava svima da uživaju u koristima profesionalnog čišćenja. Povoljne cene njihovih plastičnih prskalica i penomata pod pritiskom čine ih neophodnim alatom za sve one koji vode računa o čistoći svog vozila, bez obzira na budžet.

Ove prskalice su jednostavne za korišćenje i pružaju efikasne rezultate, bilo da se radi o osnovnom pranju vozila ili dubinskom čišćenju. Kwazar je postao sinonim za pouzdanost i efikasnost u održavanju automobila, a njihovi proizvodi su nezamenljiv deo opreme svakog ljubitelja čistih i besprekorno očuvanih automobila.

Uz Kwazar, očistite svoj automobil s lakoćom i bezbedno, uz garantovano visokokvalitetne proizvode koji će vam pružiti dugotrajan sjaj i očuvati vrednost vašeg ljubimca na četiri točka. Ne čekajte, investirajte u Kwazar i pružite svom vozilu najbolje što zaslužuje!

Dodatne informacije