Kwazar Orion / 9L

Kwazar Orion / 9L

7,950.00 din.

Kwazar Orion 9L je izuzetno korisna, kompaktna mala prskalica koja pruža visoku efikasnost uz akciju pumpanja, precizan mlaz za prskanje i fleksibilnost izbora između različitih vrhova mlaznica. Ova prskalica je deo čuvene Kwazar Orion serije, a ističe se po inovativnom sklopu pumpe “klikni i ukloni”, koji omogućava jednostavno održavanje i zamenu O prstena glavne pumpe, čime se korisnicima pruža praktičnost i dugotrajan rad.

SKU: WTO0362 Kategorija:

Opis

Glavne karakteristike Kwazar Orion 9L prskalice uključuju:

  1. Viton Seals: Kvalitetni Viton brtveni materijali garantuju dugotrajnu i pouzdanu upotrebu, čineći prskalicu otpornom na habanje i curenje.
  2. 50cm Lance: Dugačka mlaznica omogućava lako dostizanje teže pristupačnih mesta, čime se povećava fleksibilnost upotrebe prskalice.
  3. Manometar: Precizan manometar omogućava korisnicima praćenje pritiska, čime se postiže optimalna efikasnost prskanja.
  4. 3 vrha za prskanje: Prskalica dolazi sa setom od tri različite mlaznice – Flat Fan 110 02 (.8l/m), Flat Fan 110 06 (2.4l/m), Promenljiva mlaznica, pružajući korisnicima izbor u zavisnosti od potreba.
  5. Radni kapacitet 3 litra: Ova kompaktna prskalica ima dovoljno kapaciteta da zadovolji potrebe različitih radnih zadataka, čineći je savršenom za manje i srednje poslove.
  6. Traka za nošenje: Udobna traka za nošenje omogućava lako i bezbedno prenošenje prskalice tokom rada.

Kwazar Orion 9L isporučuje se pojedinačno u kartonu sa dve boje, dodatno naglašavajući pažnju koja se posvećuje estetici i funkcionalnosti. Ova prskalica predstavlja idealno rešenje za sve koji traže praktičan, pouzdan i lako održiv alat za prskanje u različitim okruženjima.

Dodatne informacije