Kwazar Orion Foamer / 6L

Kwazar Orion Foamer / 6L

9,800.00 din.

Kwazar Orion Foamer 6L – Orion Super Foamer HD Alka Line je vrhunski dizajnirana prskalica koja je specifično konstruisana za nanošenje sredstava za penjenje, poznatih kao penomati. Ova visokokvalitetna prskalica omogućava brzo, precizno i efikasno pokrivanje površina penom, čineći je savršenim alatom za autopraonice, auto servise i usluge čišćenja.

U paketu se isporučuju 3 umetka za penušanje, prilagođeni za različite vrste pene, uključujući tekuću, srednje gustu i gustu penu, što omogućava korisnicima prilagodljivost prema specifičnim potrebama.

SKU: WTO0772 Kategorija:

Opis

Ključne karakteristike Kwazar Orion Foamer 6L uključuju:

  1. Kopča od fiberglasa – dužina 50 cm: Dugačka kopča od fiberglasa omogućava korisnicima lako i precizno nanošenje pene čak i na teško dostupnim mestima, obezbeđujući optimalnu pokrivenost.
  2. Pogodan levak – udobno izlivanje tečnosti: Dizajniran za jednostavno i udobno sipanje tečnosti, levak obezbeđuje efikasnost u radu i minimizira curenje.
  3. Sigurnosni ventil – kontrola pritiska: Ugrađeni sigurnosni ventil održava stabilan pritisak tokom rada, pružajući bezbednost i kontrolu nad aplikacijom pene.
  4. Traka za nivo tečnosti – lako doziranje i kontrola nivoa tečnosti: Transparentna traka omogućava korisnicima lako praćenje nivoa tečnosti, što je ključno za optimalno korišćenje prskalice.
  5. Udoban kaiš za nošenje – udobnost upotrebe tokom dužeg rada: Ergonomski dizajniran kaiš za nošenje pruža udobnost tokom dugotrajnih radnih sesija.
  6. Prsten za stabilizaciju – stabilizacija i zaštita rezervoara od oštećenja: Prsten oko rezervoara obezbeđuje dodatnu stabilnost i štiti prskalicu od mogućih oštećenja tokom manipulacije.
  7. Kapacitet (l): 6l: Veliki rezervoar omogućava obavljanje posla bez potrebe za čestim punjenjem.
  8. Pritisak (bar): 3,5: Prskalica radi pod optimalnim pritiskom, pružajući efikasno nanošenje pene.
  9. Zaptivke: EPDM: EPDM zaptivke obezbeđuju izuzetnu otpornost na hemikalije, povećavajući trajnost i dugovečnost prskalice.
  10. Težina (kg): 2,61: Lagana konstrukcija olakšava rukovanje i prenos prskalice tokom radnih aktivnosti.

Kwazar Orion Foamer 6L je savremeni, efikasan alat koji zadovoljava najviše standarde u industriji čišćenja, nudeći visokokvalitetno i precizno nanošenje pene za optimalne rezultate.

Dodatne informacije