Kwazar Orion HD Alkaline Foamer / 6L

Kwazar Orion HD Alkaline Foamer / 6L

10,050.00 din.

Kwazar Orion Alkaline Foamer – Orion Super Foamer HD Alka Line je napredna prskalica posebno konstruisana za nanošenje sredstava za penjenje, pružajući brzo, precizno i efikasno pokrivanje površina penom. Ova moćna prskalica je optimalna za upotrebu u autopraonicama, auto servisima i svim uslugama čišćenja gde je potrebno visokokvalitetno penjenje.

U paketu dolazi sa 3 umetka za penušanje, prilagođena za tekuću, srednje gustu i gustu penu, pružajući korisnicima fleksibilnost u izboru i prilagođavanju prema specifičnim zahtevima.

SKU: WTO0336 Kategorija:

Opis

Glavne karakteristike Kwazar Orion Alkaline Foamer uključuju:

  1. Kopča od fiberglasa – dužina 50 cm: Dugačka kopča omogućava korisnicima lako dostizanje teže pristupačnih mesta, čime se povećava efikasnost nanošenja pene.
  2. Pogodan levak – udobno izlivanje tečnosti: Dizajniran za jednostavno i efikasno sipanje tečnosti, levak obezbeđuje siguran i bezprobleman rad.
  3. Sigurnosni ventil – kontrola pritiska: Ugrađeni sigurnosni ventil osigurava stabilan pritisak tokom rada, čime se pruža preciznost i kontrola prilikom nanošenja pene.
  4. Traka za nivo tečnosti – lako doziranje i kontrola nivoa tečnosti: Transparentna traka omogućava korisnicima precizno praćenje nivoa tečnosti, što je ključno za optimalno korišćenje.
  5. Udoban kaiš za nošenje – udobnost upotrebe tokom dužeg rada: Ergonomski dizajniran kaiš za nošenje obezbeđuje udobnost tokom dugotrajnih radnih sesija.
  6. Prsten za stabilizaciju – stabilizacija i zaštita rezervoara od oštećenja: Prsten oko rezervoara pruža dodatnu stabilnost i zaštitu od mogućih oštećenja tokom manipulacije.
  7. Kapacitet (l): 6l: Dovoljno veliki rezervoar omogućava obavljanje radova bez čestog ponovnog punjenja.
  8. Pritisak (bar): 3,5: Prskalica radi pod optimalnim pritiskom, pružajući visokokvalitetno penjenje.

Kwazar Orion Alkaline Foamer je izuzetno efikasan alat koji zadovoljava zahteve brzog i preciznog nanošenja pene u industriji čišćenja vozila i sličnim oblastima gde je neophodna visoka performansa.

Dodatne informacije