Kwazar Venus 360 / 2L

Kwazar Venus 360 / 2L

2,600.00 din.

Kwazar Venus 360 je revolucionarna prskalica koja će transformisati način na koji nanosite svoje omiljene hemikalije za detalje. Opremljena inovativnom funkcijom od 360 stepeni, ova prskalica omogućava vam da prskate pod bilo kojim uglom, čineći proces nanošenja hemikalija lakšim i manje napornim.

Jedna od ključnih karakteristika Venus Pro+ je njegova pumpa koja se nalazi na vrhu boce. Ova pumpa omogućava vam da jednostavno napumpate pritisak unutar boce, čime eliminirate potrebu za kontinuiranim povlačenjem okidača. Na zadnjoj strani ručke, pronaći ćete ergonomski dizajniran okidač za palac koji vam omogućava potpunu kontrolu nad protokom, a proizvod se raspršuje u ravnomernoj magli. Ovaj inovativni pristup ne samo da štedi vaš trud, već i štedi vaše vreme, čineći proces detaljnog čišćenja bržim i efikasnijim.

SKU: WTV0282 Kategorija:

Opis

Jedinstvena karakteristika Venus Pro+ je i mogućnost prskanja pod bilo kojim uglom, zahvaljujući svom obliku sa 360 stepeni prskanjem. Ova funkcija vam omogućava da prskate čak i pod neobičnim uglom ili prilikom pristupa teško dostupnim mestima, bez gubitka performansi. Bez obzira na to da li radite na vozilu, domaćinstvu ili bilo kojem drugom detalju, ova prskalica će zadovoljiti vaše potrebe.

Kwazar Venus Pro+ takođe se ističe svojom visokokvalitetnom izradom, uključujući Viton zaptivke koje su otporne na većinu uobičajenih hemikalija i deterdženata. Na bočnoj strani boce, jasno je označen indikator nivoa, što olakšava praćenje količine preostale tečnosti.

Nemojte više gubiti vreme i trud sa tradicionalnim prskalicama. Uz Kwazar Venus Pro+ 360, dobijate svestranu, efikasnu i praktičnu prskalicu koja će olakšati proces nanošenja hemikalija za detalje i omogućiti vam da postignete besprekorne rezultate. Nabavite svoju Kwazar Venus Pro+ i unapredite svoje iskustvo u čišćenju i detaljisanju!

Dodatne informacije