Kwazar Venus Alkaline / 2L

Kwazar Venus Alkaline / 2L

3,050.00 din.

Kwazar Venus Alkaline od 2L je vrhunski penilac koji se ističe svojom impresivnom funkcionalnošću, posebno dizajniran za efikasno nanošenje različitih pena. Ono što ga čini posebnim su tri penuše mlaznice koje omogućavaju prilagodljivost u odabiru vrste pene prema specifičnim potrebama korisnika. Sa mlaznicama za snežnu penu, srednju penu i vlažnu penu, Venus Alkaline nudi svestranost koja se retko sreće u drugim penilcima.

Opremljen prilagođenom dip cevčicom koja sadrži EPDM zaptivke i nerđajuću oprugu, ovaj penilac je dizajniran za sigurno i efikasno nanošenje pene pomoću različitih proizvoda za čišćenje koji su namenjeni za tu svrhu. EPDM zaptivke obezbeđuju izuzetnu otpornost na hemikalije, dok nerđajuća opruga garantuje dugotrajnu i pouzdanu funkcionalnost.

SKU: WTV1186 Kategorija:

Opis

Venus Alkaline od 2L je savršen alat za primenu u različitim situacijama, bilo da se koristi u domaćinstvu ili u profesionalnim čišćenjima. Mlaznice za penu pružaju mogućnost prilagođavanja jačine i tipa pene prema specifičnim potrebama, čineći ovaj penilac idealnim za širok spektar čišćenja.

Sa kapacitetom od 2 litra, ova pumpa za prskanje pod pritiskom je dovoljno velika da obuhvati veće površine, pružajući efikasnost i dugotrajan rad. Venus Alkaline od 2L iz Kwazar linije postaje nezamenljiv alat za sve one koji žele postići vrhunske rezultate u čišćenju pomoću pena, uz pouzdanost i svestranost koja čini svaki zadatak lakšim i efikasnijim.

Dodatne informacije