Kwazar Venus Foamer / 2L

Kwazar Venus Foamer / 2L

3,050.00 din.

Venus Foamer kapaciteta 2 litra predstavlja vrhunski uređaj namenjen primeni agensa za penjenje, pružajući efikasnost i svestranost u čišćenju. Sa svojim prostranim kapacitetom i specifičnim dizajnom, ovaj raspršivač je nezamenljiv u različitim industrijama i domaćinstvima.

Ovaj inovativni uređaj posebno je prilagođen za upotrebu u autopraonicama i garažama, gde se često koristi u početnom pranju vozila ili prilikom čišćenja felni i motornog prostora. Njegova primena se ne zaustavlja samo na vozilima; Venus Foamer se takođe može koristiti za čišćenje podova fasada zgrada, čime obezbeđuje svestranost u svakodnevnim zadacima održavanja.

SKU: WTV1184 Kategorija:

Opis

Osim u automobilskoj industriji, ovaj raspršivač pokazuje izuzetnu korisnost u gastronomiji, gde se može efikasno koristiti za čišćenje kombinovanih isparenja, peći, stolova, mesnih jela ili hladnjača. Građevinska industrija i putna industrija takođe imaju koristi od Venus Foamer-a, primenjujući ga za nanošenje betona ili čišćenje ploča i druge putne opreme.

Zahvaljujući posebnoj glavi za prskanje, Venus Foamer omogućava precizno nanošenje prelepe pene za čišćenje, čime se postižu izvanredni rezultati. Sistem komprimovanog vazduha omogućava bezbedno radno okruženje, dok je zapremina od 2 litra dovoljna za prskanje vozila srednje veličine, pružajući optimalnu pokrivenost bez nepotrebnog punjenja.

Ova raspršivačeva robustna konstrukcija i dizajn otporan na hemikalije govore o trajnoj i održivoj primeni. Idealan je za preduzeća koja pružaju usluge čišćenja, kao i za kućne poslove poput pranja prozora, ogledala, baštenske infrastrukture i drugih površina koje zahtevaju upotrebu hemikalija u obliku pene. Sa Kwazar Venus Foamer 2L, efikasnost, svestranost i pouzdanost postaju ključne karakteristike vašeg čišćenja.

Dodatne informacije