Kwazar Venus HD Solvent / 1,5L

Kwazar Venus HD Solvent / 1,5L

3,050.00 din.

Kwazar Venus HD Solvent od 1,5L je inovativan alat specijalno dizajniran za efikasnu primenu rastvarača u auto-radionicama, farbarama i industriji. Ovaj svestrani sprej od 1,5 litara posebno je formulisam za izuzetnu efikasnost u procesima odmašćivanja, uklanjanja silikona i voska sa lakiranih površina, kao i čišćenja kočionih diskova i mehaničkih delova.

SKU: WTV1197 Kategorija:

Opis

Ključne karakteristike koje izdvajaju Kwazar Venus HD Solvent od drugih proizvoda su:

  1. Podesivi vrh: Opremljen podesivim vrhom, ovaj sprej dopire do teško dostupnih mesta, omogućavajući precizno i usmereno nanošenje rastvarača tamo gde je to najpotrebnije.
  2. Podesiva mlaznica: Regulacija stepena topljenja tečnosti od magle do potoka prilagođava se specifičnim potrebama čišćenja. Ova karakteristika omogućava prilagodljivost u zavisnosti od vrste površine ili stepena prljavštine.
  3. Sigurnosni ventil: Integrisani sigurnosni ventil pruža kontrolu nad pritiskom unutar boce, obezbeđujući bezbednost i preciznost u radu.
  4. Udobna ručka: Sa posebno dizajniranom radnom ergonomijom, udobna ručka omogućava korisnicima da lako manevrišu sprejem tokom primene rastvarača, čime se poboljšava ukupno iskustvo rada.
  5. Traka za nivo tečnosti: Lako se dozira i kontroliše nivo tečnosti zahvaljujući traci koja jasno označava količinu preostalog rastvarača.
  6. Stabilizacioni prsten: Prisutan stabilizacioni prsten ima dvostruku funkciju – stabilizuje rezervoar tokom upotrebe i pruža dodatnu zaštitu od oštećenja.

Kwazar Venus HD Solvent od 1,5L je idealan alat za profesionalce u auto-industriji i srodnim oblastima, pružajući pouzdane performanse i olakšavajući zahtevne zadatke čišćenja.

Dodatne informacije