K2 Prolock W620 Lepak Za Lezajeve

K2 Prolock W620 Lepak Za Lezajeve

1,500.00 din.

K2 Auto Kozmetika: Vaša Vožnja, Vaša Estetika

K2 Auto Kozmetika donosi revoluciju u održavanju i transformaciji vašeg ljubimca na četiri točka. Naš brend se ističe kvalitetom, lakom upotrebom, pristupačnim cenama, pouzdanošću i širokim asortimanom proizvoda, čineći ga neophodnim za svakog strastvenog zaljubljenika u automobile.

K2 Auto Kozmetika – Mi činimo da vaša vožnja bude ne samo prevozno sredstvo, već i umetničko delo na točkovima.

SKU: 91158154 Kategorija:

Opis

  1. Osiguranje cilindričnih delova visoke čvrstoće: K2 W620 Prolock se koristi za veoma snažno pričvršćivanje posteljica, čaura, zupčanika, klinova, sklopova vratila i ležajeva koji su izloženi velikim opterećenjima. Ovo sredstvo pomaže u osiguranju tih delova kako bi se sprečilo njihovo labavljenje ili oštećenje.
  2. Pouzdano otvrdnjavanje pri niskim temperaturama: K2 W620 Prolock ima sposobnost pouzdanog otvrdnjavanja čak i pri niskim temperaturama, oko 0°C. To znači da se može koristiti i tokom zimskih uslova.
  3. Upotreba na malo nauljenim površinama: Možete koristiti ovaj proizvod čak i na površinama koje nisu potpuno nauljene, što olakšava njegovu primenu u različitim uslovima.
  4. Max. popunjavanje razmaka od 0,15 mm: Ovaj proizvod može popuniti razmake između delova do 0,15 mm, što znači da može efikasno popuniti praznine između cilindričnih delova.
  5. Korekcija većih odstupanja: Ovaj proizvod omogućava ekonomičnu korekciju čak i većih odstupanja, što može biti korisno u situacijama kada su delovi nepravilno postavljeni ili se javljaju odstupanja.
  6. Sprečava površinsku koroziju: K2 W620 Prolock takođe sprečava površinsku koroziju, što može biti posebno važno za očuvanje integriteta delova koji su izloženi spoljnim uticajima.

Nažalost, nemam konkretne informacije o ovom proizvodu izvan onoga što ste naveli. Ako želite više detalja o upotrebi ili specifičnostima ovog proizvoda, preporučujem da se konsultujete sa proizvođačem ili dobavljačem, ili da proučite bilo koje upute za upotrebu koje su možda dostupne sa proizvodom.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend