Maisto Metalni Motor / GP Ducati Lenovo

Maisto Metalni Motor / GP Ducati Lenovo

1,900.00 din.

Nema na zalihama

Maisto metalni motori, savršen spoj izdržljivosti i autentičnog dizajna, predstavljaju vrhunski poklon za ljubitelje motora svih uzrasta. Izrađeni od visokokvalitetnog metala, ovi minijaturni motocikli pružaju ne samo realističan izgled već i dugotrajnu radost ljubiteljima dvotočkaša.

Dimenzije u razmeri 1:18 dodatno naglašavaju pažnju posvećenu detaljima. Svaki motor u Maisto kolekciji odiše preciznošću i vernim prikazom stvarnih modela, čineći ih idealnim za kolekcionare i entuzijaste.

SKU: 52916 Kategorija:

Opis

Ovi metalni motori su prilagođeni svim uzrastima, pružajući sate zabave najmlađima i pritom održavajući visok nivo kvaliteta koji će zadovoljiti i iskusne ljubitelje motora. Povoljne cene omogućavaju pristupačnost ovih minijatura svima koji dele strast prema brzini i elegantnom dizajnu.

Savršen izbor za ljubitelje trka motora GP, Maisto metalni motori u razmeri 1:18 pružaju doživljaj trkačke atmosfere u malom. Detalji poput aerodinamičnog dizajna, autentičnih boja i logotipa čine ove modele posebno privlačnim za one koji osećaju strast prema motociklizmu.

Bilo da je reč o poklonu za decu koja maštaju o vožnji na dva točka ili za starije ljude koji cene eleganciju motora, Maisto metalni motori su garantovano središnji deo svake kolekcije. Uđite u svet brzine i adrenalina s ovim minijaturnim remek-delima koje donose duh motociklističke strasti u vaš dom.

Dodatne informacije