Maisto Plasticni Auto MotoSounds / Lamborghini Terzo

Maisto Plasticni Auto MotoSounds / Lamborghini Terzo

1,850.00 din.

Maisto MotorSounds kolekcija predstavlja vrhunski spoj izuzetne izrade i autentičnog iskustva za ljubitelje automobila i kolekcionare. Ovi izuzetni plastični autići su pažljivo kreirani od visokokvalitetne plastike, pružajući detalje koji oduzimaju dah i realističan doživljaj sveta automobila.

Svaki autić u ovoj kolekciji, s proporcijama 1:24, predstavlja minijaturno remek-delo koje će oduševiti ljubitelje automobila svih uzrasta. Pritiskom na haubu, ova mala čuda tehnologije oživljavaju: prednji farovi zasvetle, pružajući dodatni nivo autentičnosti, dok zvuk motora automobila doprinosi iskustvu koje se ne zaboravlja. Ova interaktivnost čini Maisto MotorSounds autiće posebno zabavnim i fascinantnim.

Kategorija:

Opis

Ugrađena baterija čini ove autiće spremnim za avanture čim stignu u ruke vlasnika. Pored toga, ovi modeli su ne samo vrhunski, već i povoljni, čineći ih savršenim poklonom za sve prilike. Ova kolekcija je posebno prilagođena deci starijoj od 3 godine, pružajući im mogućnost da istraže svet automobila na siguran i uzbudljiv način.

Maisto MotorSounds plasticni autići su više od igračaka – to su minijaturni ljubitelji automobila koji unose radost, uzbuđenje i pravo iskustvo u svaki dom. Svojom preciznom izradom i dodatnim funkcijama, ovi autići postaju neizostavan deo svake kolekcije i omiljeni poklon za ljubitelje automobila svih generacija.

Dodatne informacije