Shine Mate Ekscentrična Polir Mašina Od 9mm

Shine Mate Ekscentrična Polir Mašina Od 9mm

16,800.00 din.

MaxShine Ekscentrična Polir Mašina Od 9mm predstavlja vrhunski alat za postizanje profesionalnih rezultata poliranja sa lakoćom i preciznošću. Sa veličinom orbite od 9mm, ova mašina omogućava efikasno i ravnomerno poliranje površina, ostavljajući sjajan i besprekoran finiš.

Sa ulaznom snagom od nominalnih 600W (maksimalno 900W), ova polirka pruža dovoljno snage za obradu različitih materijala i površina, čineći je idealnom za različite vrste poslova poliranja. Slobodna brzina varira od 2500 do 6800 obrtaja u minuti, što omogućava prilagođavanje brzine rada u skladu sa specifičnim zahtevima posla.

SKU: ERO600G1 Kategorija:

Opis

Nosač od 125mm omogućava precizno vođenje mašine i optimalne rezultate poliranja, dok sunđer za poliranje veličine 150mm omogućava efikasno pokrivanje površina i brzo postizanje željenih rezultata. Sa neto težinom od 2.0 kg, ova mašina je lagana i lako se koristi tokom dužih perioda rada, pružajući udobnost i stabilnost korisniku.

Sa navojem veličine 5/16″-24, ova polirka omogućava jednostavnu zamenu i montažu dodataka, pružajući fleksibilnost u korišćenju različitih alata i pribora. Pakovanje uključuje 125mm nosač, 150mm sunđer, bočni držač, ključ i kontrateg, pružajući sve što je potrebno za brz i jednostavan početak rada.

MaxShine Ekscentrična Polir Mašina Od 9mm je pouzdan alat koji će ispuniti vaše potrebe za profesionalnim poliranjem sa izvanrednom efikasnošću i performansama

Dodatne informacije