Shine Mate Elektricno Rende / 400x70mm

Shine Mate Elektricno Rende / 400x70mm

35,300.00 din.

Maxshine električno rende predstavlja izuzetno moćan alat za obradu drveta koji će vaš radni proces unaprediti na više nivoa. Sa ulaznom snagom od 600W, ovo rende nudi snagu i performanse potrebne za brzo i efikasno oblikovanje i nivelisanje drveta. Sa širokim rasponom brzina od 4000 do 7000 obrtaja u minuti, možete prilagoditi brzinu rada vašim specifičnim potrebama, omogućavajući vam da postignete željene rezultate sa maksimalnom preciznošću.

Sa orbitom od 5mm, ovo rende pruža ravnomerno i glatko oblikovanje površina, bez grubih tragova i neravnina. Nosač dimenzija 400mm x 70mm omogućava stabilno vođenje rendea tokom rada, obezbeđujući preciznost i kontrolu. Sa M8 navojem, rende omogućava jednostavnu zamenu i montažu dodataka, pružajući vam fleksibilnost u korišćenju različitih alata i pribora.

SKU: ES550 Kategorija:

Opis

Sakupljanje prašine putem centralnog vakuumskog sistema čuva vaš radni prostor čistim i bez prašine, što olakšava održavanje i čuva vaše zdravlje. Sa kablom dužine 5m, omogućuje se slobodno kretanje i rad na udaljenim mestima od izvora napajanja, pružajući vam veću fleksibilnost tokom rada. Sa težinom od 3.2kg, ovo rende je stabilno i lako se koristi, što ga čini idealnim alatom za različite vrste projekata i profesionalnu upotrebu. Uz Maxshine električno rende, vaše projekte obrade drveta izvodite brzo, precizno i efikasno, postižući rezultate vrhunskog kvaliteta svaki put

Dodatne informacije