MaxShine Mini Rucni Susac

MaxShine Mini Rucni Susac

13,000.00 din.

MaxShine Ručni Sušač Mini predstavlja kompaktno, ali izuzetno moćno rešenje za brzo i efikasno sušenje vašeg vozila nakon pranja. Sa efikasnim motorom od 1.5 KS, ovaj sušač povećava temperaturu vazduha za čak 25 stepeni iznad temperature okoline, omogućavajući brže sušenje i ostavljanje vašeg vozila blistavog.

Ono što čini ovaj sušač posebno korisnim je filtriran vazduh koji pruža, što ga čini idealnim za sušenje delikatnih površina poput boje, hroma i plastike bez rizika od oštećenja ili ogrebotina.

Ergonomska ručka ovog sušača je dizajnirana da optimizuje dostizanje svakog dela vozila u bilo kojoj orijentaciji, omogućavajući vam da lako i precizno sušite teže dostupna mesta poput rešetki, branika, ventilacionih otvora i točkova.

SKU: EVOS Kategorije: ,

Opis

Sa svojom efikasnošću i moćnom snagom, ovaj sušač je idealan za brzo uklanjanje vode sa svih površina vašeg vozila. Upotreba je jednostavna, a istovremeno je sušač lagan i kompaktan, što ga čini praktičnim alatom za svakodnevnu upotrebu.

MaxShine Ručni Sušač Mini dolazi sa praktičnim kablom dužine 6 metara, pružajući vam dovoljno slobode kretanja dok sušite vaše vozilo. Takođe dolazi sa izborom od 2 mlaznice, što vam omogućava da odaberete najbolju opciju za svaki posao sušenja.

Ukratko, ovaj ručni sušač kombinuje efikasnost, moć i praktičnost, čineći ga neophodnim alatom za svakog ljubitelja automobila koji želi brzo i bezbedno sušenje svog vozila nakon pranja

Dodatne informacije