MaxShine Modularna Stolica Sa Tockovima

MaxShine Modularna Stolica Sa Tockovima

14,400.00 din.

MaxShine Stolica Modularna Sa Točkovima predstavlja savršeno rešenje za svaku radionicu ili prostoriju za detaljno čišćenje automobila, pružajući vam udobnost i funkcionalnost u jednom proizvodu. Sa ovom modularnom stolicom, dobijate praktično dva alata u jednom – stolicu za visoko i nisko radno okruženje.

Kada servisirate ili detaljno čistite automobil, ova modularna stolica omogućava vam da obavite svaki zadatak sa lakoćom i udobnošću. Pruža vam prostor za odlaganje svih potrebnih materijala, kao što su paste, peškiri i mali alati, zahvaljujući praktičnim držačima za flaše i fioke za odlaganje.

SKU: 702309 Kategorije: ,

Opis

Gornje sedište ove stolice se lako uklanja, pretvarajući se u mini stolicu sa četiri točkića koji omogućavaju kretanje u nivou zemlje. Ovo je idealno za rad u niskim područjima, omogućavajući vam da kleknete sa udobnošću i lakoćom dok obavljate detaljne poslove.

Zakrivljeno sedište ove stolice je ergonomski dizajnirano kako bi povećalo udobnost tokom dugotrajnih radova. Osim toga, opcionalno možete kupiti mekani jastuk koji dodatno pojačava udobnost tokom dugih radnih sesija.

Ukratko, MaxShine Stolica Modularna Sa Točkovima je praktičan, udoban i funkcionalan alat koji će vam olakšati rad i omogućiti vam da obavite svaki zadatak sa lakoćom i efikasnošću. Ova stolica je neophodan dodatak svakoj radionici ili prostoriji za detaljno čišćenje automobila, pružajući vam udobnost i praktičnost u svakom koraku

Dodatne informacije