Shine Mate Orbitalna Polir Masina Sa Nosacem 125mm

Shine Mate Orbitalna Polir Masina Sa Nosacem 125mm

26,300.00 din.

Maxshine Orbitalna Polir Mašina Sa Nosacem 125mm pruža efikasno i jednostavno rešenje za celokupno ili delimično poliranje, nudeći profesionalne rezultate sa minimalnim naporom. Sa svojom ekscentričnom akcijom, ova mašina omogućava sigurno i nežno poliranje, smanjujući rizik od oštećenja površine.

Sa ulaznom snagom od 500W, ova polirka omogućava širok opseg brzina od 2500 do 5500 obrtaja u minuti, prilagođavajući se različitim potrebama posla i vrstama materijala koji se obrađuju. Nosač prečnika 123mm omogućava precizno vođenje i kontrolu nad mašinom, dok prečnik sunđera od 150mm omogućava efikasno pokrivanje površine i brzo postizanje željenih rezultata.

SKU: ex605 Kategorija:

Opis

Sa težinom od 2,2 kg, ova mašina je lagana i lako se koristi tokom dužih perioda rada, pružajući udobnost i stabilnost korisniku. U pakovanju dolazi sa 150mm sunđerom x 2 i nosačem od 125mm x 1, što omogućava brz početak rada i upotrebu različitih dodataka prema potrebi. Sa kablom za napajanje dužine 5 metara, omogućuje se sloboda kretanja i rad na udaljenim mestima od izvora napajanja.

Sa prečnikom orbite od 12mm, ova mašina pruža efikasno i ravnomerno poliranje, ostavljajući sjajne i besprekorne rezultate na obrađenim površinama. Maxshine Orbitalna Polir Mašina Sa Nosacem 125mm je idealan alat za sve profesionalne korisnike i hobiste koji žele postići vrhunske rezultate poliranja sa minimalnim naporom

Dodatne informacije