Shine Mate Orbitalna Polir Masina Sa Nosacem 75mm

Shine Mate Orbitalna Polir Masina Sa Nosacem 75mm

22,700.00 din.

Orbitalna Polir Mašina Sa Nosacem 75mm pruža efikasno i precizno rešenje za sve vaše potrebe poliranja, donoseći profesionalne rezultate sa lakoćom i udobnošću. Sa ulaznom snagom od 500W, ova polirka omogućava širok opseg brzina od 2500 do 5500 obrtaja u minuti, prilagođavajući se različitim zahtevima posla i vrstama materijala koje se obrađuju.

Nosač prečnika 74mm omogućava precizno vođenje mašine i optimalne rezultate poliranja, dok prečnik sunđera od 100mm omogućava efikasno pokrivanje površina i brzo postizanje željenih rezultata. Sa težinom od 1,9 kg, ova mašina je lagana i lako se koristi tokom dužih perioda rada, pružajući udobnost i stabilnost korisniku.

SKU: EX603 Kategorija:

Opis

Sa navojem veličine 5/16-24, ova polirka omogućava jednostavnu zamenu i montažu dodataka, pružajući fleksibilnost u korišćenju različitih alata i pribora. U pakovanju dolazi sa 100mm sunđerom x 2 i nosačem od 75mm x 1, što omogućava brz početak rada i upotrebu različitih dodataka prema potrebi.

Sa kablom za napajanje dužine 5 metara, omogućuje se sloboda kretanja i rad na udaljenim mestima od izvora napajanja. Sa prečnikom orbite od 12mm, ova mašina pruža efikasno i ravnomerno poliranje, ostavljajući sjajne i besprekorne rezultate na obrađenim površinama.

Orbitalna Polir Mašina Sa Nosacem 75mm je idealan alat za sve profesionalne korisnike i hobiste koji žele postići vrhunske rezultate poliranja sa minimalnim naporom

Dodatne informacije