Shine Mate Orbitalna Polir Masina

Shine Mate Orbitalna Polir Masina

35,800.00 din.38,800.00 din.

Maxshine Orbitalna Polir Mašina pruža jednostavno i efikasno rešenje za sve vaše potrebe poliranja. Sa svojom orbitalnom akcijom, ova mašina nudi nežno i sigurno poliranje bez opasnosti od oštećenja površine. Sa jednostavnim dizajnom i laganom konstrukcijom, ova polirka je laka za rukovanje i idealna za korisnike svih nivoa veštine.

Modeli variraju u snazi i performansama kako bi odgovarali različitim potrebama korisnika. Bez obzira da li je u pitanju poliranje automobila, nameštaja ili drugih površina, Maxshine Orbitalna Polir Mašina je pouzdan partner za postizanje sjajnih rezultata.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Sa ergonomskim dizajnom koji omogućava udobno korišćenje, ova mašina je idealna za duže periode rada. Uz različite opcije brzine i dodatke koji se lako montiraju, prilagođava se različitim vrstama posla i materijala koji se obrađuju.

Sa Maxshine Orbitalnom Polir Mašinom, postizanje profesionalnih rezultata nikada nije bilo lakše. Bez obzira da li ste profesionalac u auto industriji ili hobista koji želi da održava sjaj svojih površina, ova mašina će ispuniti vaše potrebe za pouzdanim i efikasnim alatom za poliranje.

Dodatne informacije

Masina

5/15, 6/21

Dodatne informacije

Masina

5/15, 6/21