MaxShine Pneumatska Prskalica Za Penu / 1L

MaxShine Pneumatska Prskalica Za Penu / 1L

8,200.00 din.

MaxShine Prskalica Za Penu Pneumatska Master 1L je vrhunski alat koji omogućava efikasno i jednostavno pranje pod pritiskom, pružajući izuzetne rezultate čišćenja bez obzira na vrstu površine. Ovaj pneumatski pištolj za prskanje dizajniran je sa ciljem da olakša i unapredi vašu rutinu čišćenja, pružajući vam svestranost i pouzdanost u svakom koraku.

Karakteristike ovog pištolja uključuju podesivu lepezu prskanja sa podešavanjem od 360 stepeni, što vam omogućava precizno prilagođavanje širine prskanja prema vašim potrebama. Osim toga, dolazi sa podesivim 1/4″ adapterom za brzo isključivanje, što olakšava montažu i demontažu uređaja.

SKU: SMFC002 Kategorija:

Opis

Sa kanisterom od 1L i širokim otvorom, punjenje je lako i jednostavno, omogućavajući vam da brzo napunite bocu sa željenom količinom sredstva za čišćenje. Konstrukcija integrisanih bakarnih livenih delova osigurava snažno zaptivanje i dugotrajnu upotrebu, dok pena koju stvara ovaj pištolj ostaje teška i glatka za efikasno čišćenje.

Specifikacije ovog pištolja uključuju kapacitet od 1L, minimalni pritisak od 60 bara i minimalni protok od 5 l/min. Sa najvišom temperaturom od 60°C i maksimalnim protokom od 20 l/min, ovaj pištolj je pogodan za širok spektar pranja pod pritiskom.

Uputstvo za upotrebu je jednostavno i jasno. Samo napunite bocu sa željenom količinom sredstva za čišćenje i vodom, pričvrstite bocu na jedinicu, priključite adapter na pištolj za pranje pod pritiskom i započnite sa čišćenjem. Sa MaxShine Prskalicom Za Penu Pneumatska Master 1L, čišćenje postaje lakše, brže i efikasnije, pružajući vam sjajne rezultate svaki put

Dodatne informacije