MaxShine Pneumatski Pistolj Za Usisavanje

MaxShine Pneumatski Pistolj Za Usisavanje

20,000.00 din.

MaxShine Pneumatski Pištolj Za Usisavanje je nezamenljiv alat koji omogućava brzo i efikasno uklanjanje prljavštine i ostataka sa površina koje drugi usisivači često ne mogu efikasno očistiti. Ovaj pištolj za usisavanje poseduje jedinstveni konusni oblik koji dodaje dodatnu snagu vašem usisivaču, omogućavajući vam da brzo i lako uklonite prašinu, otpatke i ostatke sa vlakana.

Sa MaxShine pneumatskim pištoljem za usisavanje, možete očistiti i najteže dostupne površine bez ikakvih problema. Njegova izdržljiva konstrukcija garantuje dugotrajnu upotrebu, dok povećava radnu efikasnost i olakšava vaš posao čišćenja.

SKU: ACG002 Kategorije: ,

Opis

Ovaj pištolj za usisavanje je dizajniran sa snažnim usisivačem i mogućnošću sušenja na vazduhu, što značajno poboljšava performanse vašeg usisivača. Povećava vakuumsko usisavanje i omogućava vam da brzo i efikasno očistite različite površine, bez obzira na stepen zaprljanosti.

Karakteristike ovog pištolja za usisavanje uključuju brzinu od 6000 obrtaja u minuti, potrošnju vazduha od 118 litara u minuti i priključak od 1/4″, što ga čini kompatibilnim sa širokim spektrom vazdušnih sistema.

Ukratko, MaxShine Pneumatski Pištolj Za Usisavanje je pouzdan, efikasan i snažan alat koji će vam pomoći da brzo i temeljno očistite sve površine, čineći vaše poslove čišćenja lakšim i efikasnijim nego ikad pre

Dodatne informacije