MaxShine Premium Detailing Kolica

MaxShine Premium Detailing Kolica

20,000.00 din.

MaxShine Kolica Premium Detailing su vrhunski alat za organizaciju vašeg radnog prostora koji omogućava lako premeštanje alata i pribora dok obavljate poslove detaljnog čišćenja i poliranja vozila. Ova kolica su dizajnirana sa fokusom na trajnost i praktičnost, obezbeđujući vam stabilnost, sigurnost i efikasnost tokom vašeg rada.

Jedna od ključnih karakteristika ovih kolica je izdržljivost. Izrađena od visokokvalitetnog PP materijala, ova kolica su izuzetno otporna na habanje i oštećenja, što ih čini dugotrajnim i pouzdanim alatom za vaše radne potrebe.

Upravljivost ovih kolica je bez napora zahvaljujući četiri točka od 4 inča koji su otporni na habanje i opremljeni kočnicama. To vam omogućava precizno manevrisanje i sigurno zaustavljanje kolica na mestu po potrebi, bez obzira na vrstu podloge.

SKU: 702312 Kategorije: ,

Opis

Sigurnost alata i pribora je takođe osigurana zahvaljujući uvučenim policama koje drže alat na svom mestu tokom transporta i kretanja kolica. Osim toga, dve bočne ploče sa kukama omogućavaju vam da držite alat pri ruci i organizujete ga prema svojim potrebama. Sa 12 kuka ukupno, imate dovoljno prostora za kačenje različitih alata i pribora.

Kolica su dodatno opremljena sa dva držača za polir mašine i četiri držača za četkice, što vam omogućava da sve važne alate imate pri ruci tokom vašeg rada, čime se povećava efikasnost i produktivnost.

Dimenzije ovih kolica su 90.25 x 46 x 86cm, što ih čini dovoljno prostranim za smeštanje svih potrebnih alata i pribora. Sa ovim kolicima, vaš radni prostor će biti organizovan, funkcionalan i lak za kretanje, čineći vaše poslove detaljnog čišćenja i poliranja vozila efikasnijim i lakšim nego ikad pre

Dodatne informacije