Shine Mate Rotaciona Vertikalna Polir Masina

Shine Mate Rotaciona Vertikalna Polir Masina

24,400.00 din.

Maxshine Rotaciona Vertikalna Polir Mašina je sofisticirani alat dizajniran za postizanje vrhunskih rezultata poliranja sa lakoćom i preciznošću. Sa težinom od samo 2kg, ova mašina pruža izvanrednu manevriranost i udobnost tokom rada, čineći je idealnim izborom kako za profesionalne korisnike tako i za hobiste.

Varijabilna brzina od 700 do 2000 obrtaja u minuti omogućava prilagođavanje brzine rada u skladu sa specifičnim zahtevima posla, što rezultira efikasnim i pouzdanim rezultatima. Sa ulaznom snagom od 1100W (maksimalno 1500W), ova polirka obezbeđuje dovoljno snage za obradu različitih vrsta materijala i površina.

SKU: EP809 Kategorija:

Opis

Sa M14 navojem, ovaj model omogućava jednostavnu zamenu i montažu dodataka, pružajući fleksibilnost u korišćenju različitih alata i pribora. Preporučeni nosač od 125mm (5 inča) omogućava precizno vođenje mašine i optimalne rezultate poliranja.

Pakovanje uključuje 5 inčni (125mm) nosač diska, bočnu dršku i adapter sa 125mm na 150mm, pružajući sve što je potrebno za brz i jednostavan početak rada. Sa naponskim kablom dužine 5m, omogućuje se sloboda kretanja i rad na udaljenim mestima od izvora napajanja.

Maxshine Rotaciona Vertikalna Polir Mašina je pouzdan alat koji će ispuniti vaše potrebe za profesionalnim poliranjem sa izvanrednom efikasnošću i performansama

Dodatne informacije