MaxShine Stalak Za Tockove

MaxShine Stalak Za Tockove

18,700.00 din.26,000.00 din.

MaxShine Stalak Za Točkove je neophodan alat za sve ljubitelje automobila koji žele da očiste, poliraju i zaštite svoje točkove na najefikasniji način. Ovaj praktičan alat omogućava vam da brzo obavite posao, pružajući vam ujednačene rezultate bez obzira na vrstu i stanje vaših točkova.

Jedna od ključnih karakteristika ovog stalaka je izdržljiva konstrukcija i visokokvalitetni materijali koji se koriste za njegovu izradu. Aluminijumski okvir obezbeđuje optimalnu izdržljivost i sprečava koroziju, čineći ovaj alat dugotrajnim i pouzdanim u svim uslovima.

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Pored toga, MaxShine Stalak Za Točkove je dizajniran sa fokusom na praktičnost i jednostavnost upotrebe. Sa njegovom pomoći, možete lako pristupiti svakom delu točka i efikasno obaviti čišćenje, poliranje ili nanošenje zaštitnog premaza. Bez obzira da li se bavite osnovnim održavanjem ili detaljnim tretmanom svojih točkova, ovaj stalak će vam omogućiti da postignete sjajne rezultate sa minimalnim naporom.

Ukratko, MaxShine Stalak Za Točkove je neizostavan alat za sve ljubitelje automobila koji žele da svojim točkovima pruže najbolju moguću negu i zaštitu. Sa svojom izdržljivom konstrukcijom i praktičnim dizajnom, ovaj stalak će vam omogućiti da brzo i efikasno postignete profesionalne rezultate, čineći vaše vozilo još atraktivnijim i sjajnijim

Dodatne informacije

Dimenzije

Large, Larger, X Large

Dodatne informacije

Dimenzije

Large, Larger, X Large