MaxShine Stolica Sa Tockovima i Drzacima Za Boce

MaxShine Stolica Sa Tockovima i Drzacima Za Boce

13,300.00 din.

MaxShine Stolica Sa Točkovima i Držačima Za Boce je neizostavan dodatak svakoj garaži ili radionici koja se bavi detaljnim čišćenjem i poliranjem vozila. Ova stolica je osmišljena da vam olakša rad i pruži udobnost tokom svakog koraka vašeg posla.

Kada je u pitanju korekcija boje i poliranje bočnih panela, branika, svetala ili drugih delova vozila, udobnost i praktičnost su od suštinskog značaja. MaxShine detailing stolica sa točkovima i držačima za boce pruža upravo to. Sa svojom mobilnom konstrukcijom na točkovima, omogućava vam lako kretanje po radionici ili garaži, čime smanjuje napor i povećava efikasnost vašeg rada.

SKU: 702303 Kategorija:

Opis

Dodatno, ova stolica je opremljena držačima za boce, što vam omogućava da imate sve potrebne tečnosti i hemikalije pri ruci dok radite. To znači da nećete gubiti vreme tražeći potrebne proizvode, već ćete ih imati odmah pri ruci, što dodatno ubrzava proces rada.

Osim praktičnosti, ova stolica je dizajnirana i sa udobnošću na umu. Sa ergonomski oblikovanim sedištem i naslonom, pruža vam podršku tokom dugih sati rada, čineći radni proces manje napornim i umornim.

Ukratko, MaxShine Stolica Sa Točkovima i Držačima Za Boce je savršen pratilac za svaku garažu ili radionicu koja se bavi detaljnim čišćenjem i poliranjem vozila. Sa svojom kombinacijom praktičnosti, udobnosti i funkcionalnosti, ova stolica će vam olakšati rad i poboljšati produktivnost, čineći vaše poslove korekcije boje i poliranja još efikasnijim i prijatnijim

Dodatne informacije