MaxShine Visenamenska Kolica

MaxShine Visenamenska Kolica

18,000.00 din.

MaxShine Višenamenska Kolica su nezamenjiv alat za organizaciju i olakšavanje vašeg rada, bez obzira da li se bavite profesionalnim poliranjem automobila ili samo želite uredno organizovati svoj prostor.

Sa svojim višenamenskim dizajnom, ova kolica pružaju praktično rešenje za skladištenje i transport svih potrebnih alata i materijala. Možete uredno organizovati svoje sunđere, paste, četke i ostale potrepštine, čime ćete poboljšati efikasnost i produktivnost vašeg rada.

Ova multifunkcionalna kolica su idealna za različite prostore poput garaža, radionica i autoperionica. Njihov kompaktni dizajn omogućava uštedu prostora, dok njihova izdržljiva konstrukcija garantuje dugotrajnu upotrebu

SKU: 702302 Kategorije: ,

Opis

Posebno ističemo dizajn bočne ploče koja se sastoji od perforiranih plastičnih ploča i kuka. Ovaj „uradi sam“ prostor omogućava vam dodatnu organizaciju po vašim potrebama, bilo da su u pitanju sitni ili veći alati.

Kolica imaju tri velika ravna sloja koji pružaju dovoljno prostora za slaganje hemikalija za pranje automobila, rukavica i drugih alata. Svaki sloj je opremljen rupama sa strane za postavljanje četki, što dodatno olakšava pristup vašem alatu. Na vrhu kolica se nalazi kutija za odlaganje koja dodatno povećava praktičnost ovog alata.

Dimenzije ovih kolica su 97 x 88 x 48cm, što ih čini dovoljno prostranim za smeštanje svih potrebnih materijala. Sa 24 male i 2 velike kuke, imate dovoljno mesta za kačenje različitih dodataka i alata, čime se dodatno poboljšava organizacija i efikasnost vašeg rada.

Ukratko, MaxShine Višenamenska Kolica su neophodan dodatak za svakog profesionalca ili entuzijastu koji želi da svoj radni prostor organizuje na efikasan i praktičan način

Dodatne informacije