Meguiars High Endurance Gel – Visoki Sjaj Za Gume / 473ml

Meguiars High Endurance Gel – Visoki Sjaj Za Gume / 473ml

2,500.00 din.

Meguiar’s Endurance High Gloss Gel za gume je vrhunski proizvod dizajniran da vašim gumama pruži dugotrajan, bogat i sjajan izgled. Ovaj gel traje nedeljama, a ne samo danima, čak i kroz jaku kišu, što ga čini izuzetno efikasnim i ekonomičnim rešenjem za održavanje guma

Meguiar’s Endurance High Gloss Gel je idealan izbor za sve koji žele da svojim gumama pruže vrhunski sjaj i dugotrajnu zaštitu. Njegova napredna formula, koja smanjuje prskanje i pruža dugotrajne rezultate, čini ga neizostavnim proizvodom za svakog vlasnika automobila koji želi da njegove gume izgledaju kao nove

SKU: MG7516 Kategorija:

Opis

Dugotrajna Zaštita i Sjaj: Jedna od ključnih karakteristika Meguiar’s Endurance High Gloss Gel-a je njegova dugotrajnost. Dok mnogi proizvodi za sjaj guma traju samo nekoliko dana, ovaj gel pruža zaštitu i sjaj koji traje nedeljama. Vaše gume će izgledati bogato i sjajno, bez potrebe za čestim ponavljanjem aplikacije.

Bez Nereda: Ovaj gel je formulisan tako da smanjuje prskanje i kapanje, čime se izbegava nereda i uprljani prilazi. Gel se lako nanosi i ravnomerno raspoređuje, čime se postiže ujednačen sjaj bez fleka i tragova. Takođe, ne prska tokom vožnje, što pomaže u održavanju čistih i urednih guma.

Ekonomična Upotreba: Zahvaljujući svojoj dugotrajnosti, Meguiar’s Endurance High Gloss Gel štedi novac jer duže traje, smanjujući potrebu za čestim aplikacijama. Ova karakteristika ga čini ekonomičnim izborom za svakodnevno održavanje vašeg vozila.

Jednostavna Upotreba:

  1. Operite gume pre upotrebe kako biste uklonili prljavštinu i ostale nečistoće.
  2. Nanesite srednju količinu gela na aplikator ili mekanu sunđer.
  3. Ravnomerno rasporedite gel po površini gume.
  4. Pustite da se gel osuši kako biste postigli optimalan sjaj.
  5. Uklonite višak gela kako biste sprečili prskanje koje može trajno oštetiti neke plastične delove.
  6. Za još bolji sjaj, nanesite drugi sloj gela nakon 10 minuta.
  7. Ako primetite crte ili neujednačenost, ponovo nanesite gel na to područje.

Napomene:

  • Nemojte nanositi gel na vinil, bicikle ili motocikle, niti na obojene površine.
  • Dodatne informacije su dostupne na zahtev.

Dodatne informacije

Brend

Dodatne informacije

Brend