Meguiars Last Touch Spray – Premaz Nakon Pranja / 3,78L

Meguiars Last Touch Spray – Premaz Nakon Pranja / 3,78L

5,400.00 din.

Meguiars Last Touch Spray Detailer je vaš tajni sastojak za postizanje blistavog sjaja i dubine boje na lakiranim površinama vašeg automobila. Ovaj završni premaz nakon pranja je dizajniran sa posebnom pažnjom kako bi pripremio vaše vozilo za brzo i efikasno čišćenje.

Za postizanje najboljih rezultata, preporučuje se nanošenje ovog proizvoda na ohlađenu površinu, koja nije direktno izložena suncu. Jednostavno naprskajte proizvod ravnomerno na površinu koju želite očistiti, a zatim kružnim pokretima obrišite površinu krpom od mikrovlakana. Možete koristiti krpu presavijenu na četvrtine za optimalno brisanje. Po potrebi, ponovite postupak sa suvom i čistom krpom

SKU: MGD15501 Kategorije: ,

Opis

Meguiars Last Touch Spray Detailer ne samo da uklanja prašinu, otiske prstiju i mrlje, već i pruža izuzetan, izložbeni sjaj zahvaljujući jedinstvenom spoju polimernih agenasa. Ovaj proizvod je jednostavan za upotrebu – nanesite i obrišite – što ga čini idealnim izborom za brzu i efikasnu pripremu vašeg vozila za izlaganje ili svakodnevnu vožnju.

Sa pakovanjem od 3,78L, Meguiars Last Touch Spray Detailer pruža vam obilje proizvoda za brojne tretmane čišćenja, uz minimalno doziranje. Bezbedan za upotrebu, ovaj proizvod ne sadrži opasne sastojke, a rok trajanja od minimalno tri godine osigurava dugotrajnu efikasnost i kvalitet. Uz Meguiars Last Touch Spray Detailer, vaš automobil će uvek blistati kao nov..

Dodatne informacije

Brend

Dodatne informacije

Brend