Maisto Metalni Auto / Power Racer

Maisto Metalni Auto / Power Racer

900.00 din.

Cena je po jednom komadu!

Maisto Power Racer autići su pravi dragulji među kolekcionarima i ljubiteljima automobila svih uzrasta. Sa impresivnom kolekcijom od preko 30 različitih vrsta modela, ovi autići pružaju nezaboravan doživljaj svima koji uživaju u svetu brzine i elegancije.

Izrađeni su od visokokvalitetnog metala, što im daje izuzetnu izdržljivost i autentičan izgled. Svaki detalj je pažljivo oblikovan, od linija vozila do sitnih karakteristika koje čine svaki model posebnim.

Maisto prepoznaje raznolik ukus ljubitelja automobila, stoga je najbolje pitati za modele koje nude. Bez obzira da li je u pitanju klasični sportski automobil, terensko vozilo ili trkaći bolid, Maisto Power Racer kolekcija ima nešto za svakoga.

Kategorija:

Opis

Ovi autići su savršen poklon za decu koja sanjaju o vožnji ili starije ljude koji cene lepotu i eleganciju automobilskog sveta. S dužinom od 12 cm, pružaju savršenu ravnotežu između kompaktnosti i detaljnosti, čineći ih idealnim za igru, ali i za izlaganje na policama.

Ono što dodatno čini ove modele neodoljivim su povoljne cene koje omogućavaju svima da uživaju u visokokvalitetnim autićima bez preteranog opterećenja budžeta.

Uz Maisto Power Racer autiće, svaka vožnja postaje avantura, a svaki trenutak sa njima je zanimljiv

Dodatne informacije