Sonax Mikrofiber Krpa Za Staklo / 1 Kom.

Sonax Mikrofiber Krpa Za Staklo / 1 Kom.

450.00 din.

Sonax mikrofiber krpa predstavlja vrhunski proizvod u domenu čišćenja i održavanja glatkih površina. Sa svojom ultrafinom tkaninom od mikrovlakana, ova krpa postavlja standarde u učinkovitosti bez ostavljanja tragova ili mrlja, posebno na staklenim površinama.

Ova inovativna mikrofiber tehnologija omogućuje nevjerovatnu sposobnost čišćenja čak i najmanjih čestica prašine i prljavštine, ostavljajući za sobom čiste, sjajne površine. Bez obzira da li se suočavate s prašinom, masnim mrljama ili vodenim tragovima, Sonax mikrofiber krpa će se nositi s izazovom i pružiti vam besprijekoran rezultat.

SKU: 416500 Kategorija:

Opis

Jedna od ključnih prednosti ove krpe je njezina svestranost. Možete je koristiti na različite načine prema potrebi. Vlažna krpa je idealna za dubinsko čišćenje, uklanjajući i najtvrdokornije mrlje. S druge strane, suva krpa brzo i efikasno briše površine, ostavljajući ih sjajnim i suhim. Osim toga, Sonax mikrofiber krpa se također može koristiti za poliranje, dodatno poboljšavajući sjaj i dajući površini profinjen završni izgled.

Pakovanje od 2 komada čini ovu mikrofiber krpu još praktičnijom opcijom. Ovo je idealno rješenje za dugotrajnu upotrebu, omogućavajući vam da uvijek imate rezervnu krpu pri ruci.

Uz Sonax mikrofiber krpu, čišćenje postaje jednostavno, a rezultati su profesionalni. Ovaj proizvod ne samo da zadovoljava, već i nadmašuje očekivanja korisnika u pogledu čistoće i sjaja površina.

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend