Sonax Mikrofiber Krpa Za Enterijer i Eksterijer / 2kom.

Sonax Mikrofiber Krpa Za Enterijer i Eksterijer / 2kom.

900.00 din.

Sonax Mikrofiber Krpa Za Enterijer i Eksterijer dolazi u pakovanju od 2 komada, pružajući vrhunske performanse zahvaljujući svojoj izuzetno upijajućoj aktivnoj mikrofiber tehnologiji. Ova krpa se ističe kao idealan alat za čišćenje svih površina kako unutar, tako i izvan vašeg vozila.

Aktivni mikrofiber omogućava najbolje rezultate kada se koristi kao suva tkanina. Nježnost i efikasnost mikrofiber materijala garantiraju čišćenje bez ostavljanja tragova ili ogrebotina na površinama. Bilo da se suočavate s prašinom i nečistoćom u unutrašnjosti vozila ili želite postići visoki sjaj na vanjskim površinama, Sonax Mikrofiber Krpa pruža pouzdano rješenje.

SKU: 416541 Kategorija:

Opis

Namijenjena je za sve vrste čišćenja, od enterijera sa osjetljivim površinama poput kože i plastike do eksterijera gdje se zahtijeva temeljito uklanjanje prašine, vode ili drugih nečistoća. Osim što je izuzetno upijajuća, ova krpa je i izdržljiva, pružajući dugotrajan alat za održavanje čistoće vašeg vozila.

S Sonax Mikrofiber Krpom Za Enterijer i Eksterijer, dobit ćete praktičan set koji će vam olakšati čišćenje i održavanje vašeg automobila u vrhunskom stanju

Dodatne informacije

Brend

DEKLARACIJA

Distributer: Baždar d.o.o. Miletićeva 24, 23000 Zrenjanin
Zemlja porekla: Dostupno na ambalaži
Uvoznik: Dostupno na ambalaži

Dodatne informacije

Brend